2016-02-11

Fler bilder

Idag var jag för första gången ensam hos pappa. Det gick bra, jag är stolt över att jag klarade av det. Efter en inledande gråtstund var det rentav trevligt, idag hittade jag bara roliga saker.

Glad pappa, glad liten Helga.


Dock inte alltid med på noterna.


Mina föräldrar, så unga och söta att jag nästan smäller av.


Pappa och jag i mammas kök. Jag är arton år. Vad snygg jag var, konstigt att man inte fattar sånt själv i den åldern.Till sist ett utslag av pappas humor. De här korten och andra, ännu galnare, tryckte han upp i en visitkortsmaskin på Centralen en gång medan han väntade på mig.

3 kommentarer:

 1. Vilken bra idé - att ha visitkort. Jag har länge tänkt att ha text och lämna till lösspringande hundars hussar och mattar. Men jag har stupat på att det blir så jobbigt att mångfaldiga.
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga bilder! Man undrar vem din pappa hade i åtanke när han gjorde de där visitkorten. Och sprutade han ur sig alla de där briljanta formuleringarna medan han stod där framför maskinen på Centralen?!

  Din mamma ser verkligen så ung ut att man undrar om hon fick lov att vara ute och ha sällskap med pojkar så där.

  Och du ser, liksom många av oss när vi hittat den stil vi ska ha, är nog så snygg vid dagens något mognare ålder!

  SvaraRadera
 3. Lisa, förr fanns det automater på Centralen! De kanske finns kvar?

  Annannan: visst, det där spottade han ur sig rätt snabbt. Typiskt pappa. Detta var nog det minst skabrösa. Som så ofta med pappa var syftet oklart, bara på kul.

  Tack för orden om mitt nuvarande utseende. Mamma är på bilderna förbluffande lik min syster, som just häromdagen fick visa leg på systemet. Det har aldrig hänt mig. Hon är 34, förresten. Babyface, säger hon surt.

  SvaraRadera