2014-07-17

Novisen vid pinnen

På söndag åker O hem för att jobba en vecka, pojkarna och jag är kvar på Sommarön. Premiär för detta arrangemang.

Följaktligen övar jag på att köra båten. Det går sådär.

Mest är jag arg. Arg på O för att han är så förbannat opedagogisk, åtminstone när det gäller att lära mig saker. Arg på våra snåla släktingar som inte vill vara med och investera i en vettig båtjävel, den vi har är sannerligen inget nöje att köra.

Mest arg är jag på mig själv för att jag inte lär mig snabbare, eller snarare, att jag är så lat och bekväm att jag låtit O sköta båten i över tjugo år. Det här borde jag lärt mig för länge sedan.

3 kommentarer:

  1. Samma här, det känns inte bra att jag inte kan hantera båten utan min man. Så snart minstingen inte behöver passas hela tiden ska jag lära mig ( eller det är ivarjefall min ambitiösa tanke). Kan man parkera en bil kan måste man väl kunna parkera en båt som jag brukar säga och avslöja min landkrabbebakgrund. Lycka till med båten, du kommer klara det galant! Hälsningar Johanna

    SvaraRadera
  2. Samma här, det känns inte bra att jag inte kan hantera båten utan min man. Så snart minstingen inte behöver passas hela tiden ska jag lära mig ( eller det är ivarjefall min ambitiösa tanke). Kan man parkera en bil kan måste man väl kunna parkera en båt som jag brukar säga och avslöja min landkrabbebakgrund. Lycka till med båten, du kommer klara det galant! Hälsningar Johanna

    SvaraRadera
  3. Att man inte ska ha sin respektive som lärare lärde min mamma mig tidigt. Hon övningskörde med pappa, och det gjorde uppenbarligen ett sådant intryck på henne att hon det var något hon ville föra vidare till mig. Jag är böjd att hålla med henne.

    SvaraRadera