2014-05-07

Kungafråga

Den här bilden hänger på en toalett som jag regelbundet frekventerar. Varje gång jag ser den undrar jag vem som hängt den där. En republikan med humor? Eller en rojalist med dåligt sinne för smickrande bilder?

4 kommentarer:

 1. Är det inte ett rätt vanligt fenomen från förr, det där med kungabilder på toaletter/dass? Vet inte vad som ligger bakom egentligen, men jag har faktiskt en vän som också kör på det konceptet hemma. Får väl fråga honom. :)

  SvaraRadera
 2. Är det inte ett rätt vanligt fenomen från förr, det där med kungabilder på toaletter/dass? Vet inte vad som ligger bakom egentligen, men jag har faktiskt en vän som också kör på det konceptet hemma. Får väl fråga honom. :)

  SvaraRadera
 3. Jodå, det är ett klassiskt dassmotiv! Eller som i Matador, den gamle gubben som har Hitler på insidan av dasstunnelocket!

  Jag vet inte om det framgår hur oerhört osmickrande bilden är, det var närmast det som var min poäng. Det borde vara lätt att hitta tjusigare bilder på kungen och Silvia.

  SvaraRadera
 4. Fast dom ser ju trevliga ut på bilden, och som om dom faktiskt tycker om varandra. Som att hon säger något förtroligt till honom och han faktiskt är intresserad av det hon säger. OM jag vore rojalist skulle jag gilla det.

  SvaraRadera