2013-05-16

Jamen varför inte

Det räckte visst inte med lunginflammation. Nu har han springmask också.

(Ironi att jag yvdes över avsaknaden av magsjuka i förra inlägget.)

Love to chat, must dash.

Ska hänga tvätt, och tvätta tvätt. Lakan. Kalsonger. Pyjamasar. Gosedjur?

Oh the joys of motherhood.

4 kommentarer:

 1. Das Unser ist hier, bald kommen die Springmaske?

  Som svar på frågan i förra inlägget.

  All sympati jag kan uppbringa skickar jag åt ditt håll. Du kunde fått en kopp te och nybakad squashkaka också om du varit här.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, för både sympati och erbjudande.

   Två tvättmaskiner, en medicinkur x 4 och inte minst en natts sömn senare vågar jag tro att det värsta är över. Är optimister korkade, eller hur var det?

   Radera
 2. Blev alldeles matt av din lunginflammationsberättelse. Lunginflammation har mina barn inte haft, men väl ett antal nattliga besök för inhalationer på barnakutmottagning pga infektionsastma. Nu kan du ignorera det här om du vill men eftesrom du skrivit att Y har allergier av det lite allvarligare slaget vill jag bara tipsa om att fråga på apoteket eller läkemedelsupplysningen om de tror att han har förhöjd risk att även reagera på Vanquin som det väl är i den medicin han fått mot springmask. Jag är inte sjukvårdspersonal så därför är det bäst att höra med sån, och alltså ta mina ord på lagom stort allvar (vill inte skrämmas, förstås). Men då min dotter fick en stark allergisk reaktion efter att ha tagit Vanquin, och jag fick veta att det inte är helt ovanligt, ville jag gärna tipsa här. Ta fram Tavegylet för säkerhets skull. Men hoppas såklart inget händer och att han blir av med alla baciller och inkräktare - Lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vi hade det i bakhuvudet, faktiskt och höll honom under extra uppsikt. Men nu är det snart ett dygn sedan han fick tabletterna, ingen reaktion ännu.

   Radera