2011-07-04

Suck

Igår tankade jag ner den senaste veckans bilder som O tagit på barnen. Ettårsrapporten för Y är snart två månader försenad, vi måste rassla på med den. Till rapporten ska bifogas 10-12 bilder, gärna med släkt och vänner. Vi har en del sådana men skulle behöva komplettera. Men just nu och minst ett par veckor framåt är det uteslutet att fotografera Y.

Varför det då?

Jo, för att Y och Q lekte med plaströr innehållande godis. Den förtänksamme fadern tog hand om locken till rören för att inte Y skulle sätta dem i halsen. Därefter ryade han åt äldste sonen som lekte lite för häftigt med lillebror. Därefter la storebror krokben för lillebror som ramlade pladask och fick ett av rören i - eller snarare runt - ögat.

Ilfart till vårdcentral. Ögat klarade sig. Men Y ståtar nu med ett ringformad skrubbsår över kind, ögonlock och näsa. Han ser ut som en riktig slagskämpe, krogbuse eller kanske en sjörövare. Inget vi vill visa upp för Korea med andra ord.

Suck, som sagt.

2 kommentarer:

  1. Åh, typiskt.
    Hm, köpa ansiktsmålningspennor och fota småtigrar i hemmet? / Stella

    SvaraRadera
  2. Bra idé. Nu börjar såret blekna. I lagom halvskugga kan det snart passera. Bäst att klicka på innan nästa kalamitet inträffar!

    SvaraRadera