2011-03-31

The dog ate my homework

Och nu över till något synnerligen världsligt och trivialt.

Jag roar mig med att köpa kläder till mig själv på Tradera. Billigt och kul. Hittills har det inte blivit några större felköp. Jag är ganska noga med att kolla måtten på plaggen innan jag slår till.

Igår kväll var jag lycklig, jag hade budat hem ett vackert plagg för ungefär tiondelen av nypriset. Imagine my dismay då säljaren mejlar idag och förklarar att det inte blir någon affär, för hennes hund har fått tag på plagget och använt det som "servett". Jag svarar och frågar om det går att rädda med kemtvätt eller så. Nej, oj, det var visst söndertuggat också.

Hmm. Är jag extremt misstänksam som tror att den inblandade hunden snarare är en som är begravd? Att säljaren fått för lite betalt för sitt fina plagg och nu vill dra sig ur? Jag håller i och för sig med, jag satte ett ganska högt maxbud men ingen annan ville matcha det, då blev det som det blev.

Fortsättning följer.

5 kommentarer:

 1. Jag har alltid tänkt att det är en bluff när folk skyller på sina hundar som äter upp saker och ting.
  Nu vet jag bättre....
  Vår hund har tuggat i sig det mesta men det dyraste var nog min mans glasögon för 11 000:-.
  Så det kan nog faktiskt vara sant.

  /Maria

  SvaraRadera
 2. Jag har faktiskt också varit med om att paket inte kunnat skickas för att en hund hade ätit upp det (eller om det var något barn som klippt sönder det) Men vad ska man göra? Det kan ju faktiskt vara sant, och du förlorar ju ingenting annat än en liten dröm om ett plagg som inte blev ditt.

  SvaraRadera
 3. Ähum, jag är ju även jag en misstänksam varelse. Men jag tror att du har rätt i din hemska aning. Har nämligen råkat ut för nästan samma sak, ett plagg som jag "vann" för utropspriset en krona och som värt minst ett par hundra till, även begagnat. Finns uppenbarligen många hundar i Sverige med exklusiv smak ;D
  Men jag älskar ändå Tradera, framför allt att idén med att återanvända fungerande saker blir så lättåtkomlig.

  SvaraRadera
 4. Jag har också varit med om det. Då bad jag om en bild så att jag själv skulle avgöra vad jag var beredd att betala för varan i nuvarande skik, fick aldrig något svar!

  SvaraRadera
 5. Hej! En sak helt OT. Du klagade för ett tag sedan över Stockholms stadsbiblioteks värdelösa sökmotor. Nu finns det en ny mobilwebb och där används en helt ny sökmotor. Pröva gärna, tror den är mycket bättre! :-) http://m.biblioteket.stockholm.se/b/

  SvaraRadera