2008-08-31

Bönhörd!

Härregud! Sånt här händer ju aldrig mig, genomtänkt shopping då man hittar precis det man vill ha. I fredags såg jag den, klänningen. Bland 34.or, 36:or och en och annan 38:a fanns det faktiskt en 44:a som visade sig sitta perfekt. Ringad, men inte så att tuttarna ramlar ut och jag måste leta lika länge efter ett färgmatchat linne att ha under för att inte känna mig som en porrstjärna. Avskuren under bysten så att jag inte ser gravid ut (extra förargligt när jag nu inte kan bli det). Perfekt placerade volanger en bra bit nedanför rumpan, den behöver ingen extra bredd, däremot behöver jag lite grönmönstrat chiffongfladder kring benen för att sätta schvung på vardagen.

249 kronor på Ginatricot. Ett riktigt kap! Jag har varit glad hela helgen.

Det är jag fortfarande, men också lite spänd och trött så här på söndagkvällen. Vi har varit på resande fot även denna helg (berättar mer senare) och det börjar ta ut sin rätt på oss alla tre. Kvällens nattning var rekordtjorvig, Q kämpade i över en timme mot sömnen och lyckades hitta än den ena än den andra orsaken till att skrika och protestera hysteriskt.

Imorgon är det premiär för vårt nya liv. Pappaledigheten är slut, O kommer att ge sig av i ottan. Jag ska förutom att få upp, igång och iväg mig själv på morgonen, en nog så stor utmaning, också ansvara för att min son är hos dagmamman vid rätt tid, i rätt kläder och vid rätt humör.

Tack och lov för grön chiffong.

4 kommentarer:

  1. Jättefin!
    Visst kan kläder göra en sådär löjligt vardagslycklig, tänk att hitta det perfekta plagget.
    Jag gick själv och smajlade i min gröna ekorrklänning hela dan igår!

    Lycka till med dagislivet, själv är jag sen dit typ fyra dagar av fem.
    Problemet för oss är att vi är delvis frilans och kan styra tiden själva. Men barnen skall ändå lämnas före nio.Så även idag kommer förmodligen min man att tassa in ursäktande mitt i samlingen....

    SvaraRadera
  2. Fin!

    Lycka till med nya vardagslivet!

    SvaraRadera
  3. Härligt med kläder man blir glad av!
    Och Lycka till med vardagslivet. Vårt börjar nästa vecka. Denna är det inskolning på dagis men sedan är det väl tänkt att vi båda ska jobba igen.
    Men jag tror det ska gå bra.
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Underbart!! Lycka till med nylivet. Känner igen sovprotester..

    SvaraRadera