2007-12-19

Tjuvstart på julen

Vi fuskar hej vilt med julklapparna. Q fick mormors julklapp, en leksaksspis redan till andra advent. Idag fick han en tågbana från Överskottsbolaget som vi inte kunde motstå. Efter att ha brottats med våra samveten - så billigt, det kan inte vara annat än kinesiskt barnarbete, tröstade vi oss med att han faktiskt har en hel del miljöcertifierade och rättvisemärkta leksaker.

Idag fick också jag en julklapp, den bästa jag kunde få. För en vecka sedan gjorde jag en magnetröntgen av hjärnan för att följa upp förra årets sjukdom, som ju inte var MS men som kanske kan utvecklas till det. Idag ringde min neurolog, och resultatet var bra. Jag löper fortfarande större risk än folk i allmänhet att få MS, men detta var ett mycket gott tecken och risken minskar hela tiden.

När jag fått beskedet insåg jag att jag undermedvetet oroat mig en hel del.

Tack snälla tomten.

1 kommentar:

  1. Hej helga, jag råkade hitta din blogg när jag surfade runt för att få lite info om min sjukdom, är en 30 årig man från etiopien med två barn. de tre orden i min diagnos var myelit encefalit och encefalomyelit,
    blev sjuck sommaren 05 ett år tidigare än dig. nu mer än två år senare har jag fortfarande det som du beskrev som värmekänslor i fötterna, så nu undrar jag hur går det för dig. den första åren hade jag förhoppningar om att det skulle gå över och därför la jag inte så mycke tid i att forska påegen hand men numera känns det som om att dettta är något som jag måste leva med och anppasa mitt liv därefter, har aldrig pratat med någon som är i samma sits så jag vore glad om du kunde svara.

    min mail adress är neptun@comhem.se

    mvh jonas

    SvaraRadera