2007-12-16

Liket efter Max kaka

Detta är vad som återstår när man har kört Max kaka (med hårda pärmar!) i fyrtio graders tvätt. Imorgon får jag gå till biblioteket och bekänna familjens kollektiva synd.

Frågan är vem som bär den största skulden? O som noterade att Q hade boken i ena handen och fäpplade med tvättmaskinsluckan med den andra, men inte följde upp bokens vidare öden. Eller jag - inobservant intill idioti - som tjofsade in tvätt i maskinen utan att se att det redan låg en bok där.

Jag har ingen aning om hur jag ska få rent kläderna, de är täckta av ett fint ludd.

Säga vad man vill, men tråkigt har vi inte.

7 kommentarer:

 1. hihi

  ...ursäkta att jag skrattar men det var lite lustigt faktiskt :) Min minsta flicka lyckades pilla ner två låneböcker i avloppsbrunnen utanför vårt hus en gång :)

  SvaraRadera
 2. Ingen fara, det var meningen att det skulle vara roligt. Även vi har skrattat. Mycket!

  Nu är allt återställt, biblioteket har fått 100 kr och kläderna är rullade med klisterrulle och tvättade ännu en gång och ser hyfsade ut.

  Men imorgon är det en ny dag...

  SvaraRadera
 3. Åh vad jag ler igenkännande:-))Barn är uppfinningsrika och kreativa.

  MVH MammaHella

  SvaraRadera
 4. Hej. Jag har läst igenom hela din blogg och vill bara ge dig en baotakram. Du är den coolaste och starkaste människan jag stött på, tror jag. Du verkar vara vis också, vilket är väldigt speciellt i dessa dagar. Jag är själv barnlös och kommer aldrig få biologiska barn (men än så länge bara 22) men vet att jag kommer adoptera inom en framtid. Tack för all inspiration, hoppas du, Q och O får en toppenfin julhelg, och liv.
  Massor av kramar M

  SvaraRadera
 5. m - vilken underbar kommentar att få, särskilt en dag när man har tappat humöret flera gånger för att sonen roar sig med att spotta ut vatten över halva hemmet.

  Tack, och jag önskar dig en lika fin jul och ett fint liv!

  SvaraRadera
 6. Om ni skaffar husdjur nån gång så se till att det blir ett med självbevarelsedrift....

  SvaraRadera
 7. Om ni skaffar husdjur nån gång så se till att det blir ett med självbevarelsedrift....

  SvaraRadera