2007-09-24

Mycket och många

Det är och har varit mycket nu. Mycket och många.

Helgerna viks till sommarstugan, O gräver och jag passar Q. Som jag har skrivit tidigare är Q-livet lite mer komplicerat där ute än hemma i stan. Det ska bli riktigt skönt att stänga den för vintern. Sedan kan vi ägna helgerna åt annat, de helger som är kvar innan det blir jul och januari och jag ska börja jobba (hick!).

Och så är det båtar som ska tas upp för vintern. Och en körkonsert som ska repeteras. Urväxta kläder som ska sorteras och beslutas om (sparas till nästa barn? Blir det ett till barn? Om inte, säljas på Tradera, slängas, sparas till någon lokal barnbytardag - jag menar barnklädesbytardag?)

Laga god och näringsriktig och lättäten mat till Q. Laga god och lagom kalorifattig mat till mig själv. Komma ut och motionera, både för viktens och humörets skull.

Åsså det vanliga städandet, plockandet, tvättandet.

På sistone har O varit borta någon natt i veckan med jobbet, och Q visar allt mer vilja och ilska. Så ja, jag är trött.

Igår kväll satte vi oss ner för att koordinera våra almanackor och jag undrade oroligt hur det ska bli när vi båda jobbar. Knappast lättare.

Slutgnällt, nu ska jag laga havregrynsgröt åt mig själv och min (enligt hans egen åsikt) sorgligt försummade son.

2 kommentarer:

  1. Hej! Låter som om vi hade kunnat haft en trevlig kväll!
    Snart kommer det lite mer görtborgsdissning som jag tror du kommer att uppskatta!
    /Boel

    SvaraRadera
  2. Man får gnälla lite emellanåt, det kan behövas. Och det är jobbigt (om än fantastiskt kul), att umgås med och underhålla ett barn hela tiden samtidigt som allt annat ska flyta på.

    Ett tips. Se till att bestämma hur du ska göra med kläderna, och om de ska säljas eller lämnas bort, gör det!
    Tyvärr var jag själv alldeles för dålig på att ta tag i det från början, och har nu drösvis med kläder i källaren som ska sorteras, skänkas bort/säljas.

    /mimm

    SvaraRadera