2004-06-13

Scared shitless

Imorgon är det äggplock och jag är rentut sagt skiträdd. Inte så mycket för själva ingreppet, även om det har gjort rejält ont förut så vet jag att jag klarar av det och den här gången ska jag få lite mer lugnande och lustgas. Nej, jag är plötsligt livrädd för att trixandet med sprutdosen upp och ner och några dagars extra väntan ska ha påverkat äggkvalitén. Vid alla tidigare försök har jag sprutat 150 ie Puregon och plockats på dag 13 efter sprutstart. Nu plockas jag på dag 16 och jag har flaxat från 150 till 200 till 150 igen till 100 till 50 och sista dagen inget alls. Coasting kallas det, när man låter bli att ge Puregon för att låta hormonnivåerna sjunka något. På så sätt så dör de små omogna äggen (äggblåsorna?) som det ändå inte är någon nytta med, och risken för överstimulering minskar. Detta har jag just idag lärt mig från internet. Vad skulle man göra utan denna kunskapskälla? På nätet påstås det också att resultatet vid coasting snarare är bättre än sämre, men tror någon att jag känner mig lugnad av det? Det spänner inte alls i magen som det brukar göra före ett äggplock vilket förstås gör att jag ser döda äggceller och tomma äggblåsor för min inre syn.

O försöker lugna mig vilket lyckas sisådär. Han gör det han kan vilket är att laga en god middag åt mig och klappa mig lite tafatt och bli arg på mig när han tycker att jag är för negativ.

Tack för lyckönskningar i gästboken, på mejl och på forumet. Det känns skönt att veta att ni tänker på mig och mina små monster imorgon.

Nu ska jag utföra min medborgerliga plikt och gå och rösta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar