2014-12-19

Helga bakar

(Mors bak luktar bäst?)



Trots det initialt minst sagt oaptitliga utseendet blev salmiakkolakakorna riktigt goda. Om man gillar salmiak, alltså.



Lussebullarna (gissa vilken som är Y:s) blev helt okej men lite torra. Jag ska nog hålla mig till Anna Bergenströms recept.


Det är roligt att baka!

2 kommentarer:

  1. Salmiakkolakakor? Det torde vara sådana som du som ligger bakom att hallonlakrits (eller vad för barbarisk röra det nu var) ersatt kösbärslikör i Aladdin-askarna. Ack vilka förrädare man har i sin vänkrets ;-).

    Själv bakar jag skurna mamdelpepparkakor och fruktkaka i kväll. Kulturkonservativ, jag?

    SvaraRadera
  2. Nja, jag är allt ganska konservativ gällande Alladin. Att trillingnöten försvunnit är ju rena skandalen.

    Men salmiak är gott!

    SvaraRadera