2010-12-22

Julens budskap

Morfar har varit här igen. Han och Q har utsmyckat pepparkakor med kristyr. Morfar spritsade texten och Q duttade färgerna. Resultatet talar för sig själv, inte sant?


(Ja, det är en grisbjörn uppe till höger.)

3 kommentarer:

 1. Ja visst, en grisbjörn. (Vem är det som har en sådan? Lisabet?)

  Men är MºRF en förkortning för morfar (vilken ljuvlig sådan Q och Y har), eller är det en vänstersekt som avknoppats ur KPML(r)?

  SvaraRadera
 2. Och så vill jag önska dig och de dina en riktigt God Jul!

  SvaraRadera
 3. Lotta på Bråkmakargatan har en grisbjörn. Vi läser ofta om henne nu. Jag är helt betagen av AL:s sätt att skildra barn utan snusförnuftiga pekpinnar. Vad Q är betagen av vet jag inte, men han lyssnar koncentrerat och låter ibland höra klingande skratt.

  MORF skulle ju egentligen ha varit MORFAR om bara kakan räckt till. O nej, ingen sekt och inte vänster. En av de egenskaper jag tror att jag respekterar mest hos min pappa är att han har ganska exakt samma politiska åskådning idag som när han var ung. Vilket gör att han då var hopplöst efter och borgerlig, han såg på 68-rörelsen med stor skepsis t ex. Men idag känns hans övertygelser förvånansvärt fräscha jämfört med de andra 65-70-åringar jag känner.

  God jul till dig också, förstås!

  SvaraRadera