2008-06-22

Helga googlar

Just nu på hysterektomi och mykoplasma. Det senare eftersom hela familjen hostar rent överjävligt sedan några veckor tillbaka, det blir bara värre och värre, och doktor mamma har skrämt upp mig. Det förra eftersom jag hade mensvärken från helvetet under semestern och nästan bestämde mig. Inte mer nu. Mítt liv har dominerats tillräckligt av min förbannade livmoder.

Imorgon ska jag ringa BVC och en av mina många gynekologkontakter.

2 kommentarer:

  1. Det blir ingen ryggdunk för såna är inte bra när man har hosta. Men jag önskar dig all möjlig styrka och framgång i kampen mot mikroorganismer och motsträviga inre organ! (Och modig är du när du ger dig ut på internet för att hämta styrka efter att ha blivit medicinskt uppskrämd...)

    SvaraRadera
  2. Har du testat hormonspiral (om den nu får plats i din skumma livmoder)? Jag satte in en i vintras och har inte haft mens sen dess, bara några små patetiska mellanblödningar som knappt känns. Att plocka ut rubbet är ju en stor grej för kroppen - gör de verkligen det för "bara" mensvärk?

    Och ja, jag är medveten om att mensvärk kan vara det ondaste som finns, jag har endometrios själv och fram till för några år sen hyperventilerade jag mig igenom några dygn per månad och hade småont resten av tiden. Ont jämt, alltså. Fyra operationer, ett adopterat barn och en hormonspiral senare är jag symtomfri!

    /Anka

    SvaraRadera