2008-05-15

Dagens skratt + femårsplan i fara

Har ni inte hittat sidan med arga lappar förut så har ni något roligt kvar. Dagens arga lapp om absorberade bajsångor var en höjdare i sin omedvetna självupptagenhet.

Den gjorde mig på bättre humör, för idag vaknade jag definitivt på fel sida. Stressnivån är högre än den brukar vara och jag vet varför. Det drar ihop sig till planeringsmöte på Sommarön. Ingen är intresserad av att göra de investeringar i tid, pengar och engagemang som behövs. Jag har tidigare föresatt mig att kämpa i fem år innan jag ger upp. För att Q ska få en chans att minnas Sommarön, men allra mest för min egen skull, för att jag ska veta att jag försökte.

Men nu vete fan om jag orkar ens ett år till.

1 kommentar:

  1. Fast det där med bajsångorna som sätter sig i våta tyger stämmer. Kommer ihåg när jag delade badrum när jag bodde på ett studenthem England, och hade hängt upp en klänning till tork.

    Och så - när var på väg till en fest och inte hann hem och byta - så upptäckte jag till min fasa att den underliga stanken inte kom från medpassagerarna på tunnelbanan, utan från mig själv...

    Det var speciellt en tjej som antagligen hade någon ätstörning och höll på och kräktes och tog lavemang och hade sig, som lämnade de mest vedervärdiga ångor efter sig i det badrummet...

    SvaraRadera