2008-03-20

Helga är en boknörd, njänjänjänjänjänjäNåja, det var kanske inte helt oväntat. Och nej, bilden är inte så värst lik.

Tack Saltistjejen för tipset!

Gjorde om testet för skojs skull och för att ändra klädseln - Gudrun Sjödén, aj! :-) och sänkte min poäng med två procentenheter. Har faktiskt ingen aning om vad jag svarade annorlunda. Kanske gissade jag fel på bibliotekskoderna den här gången.

8 kommentarer:

 1. Hahahahhaha!!!!
  Jag som nyss kommenterade att om folk fick över 90% så skulle de kanske skaffa sig ett liv...! ;-) Hehe!
  KUL iallafall att man nu "känner" en som verkligen ÄR en >90% boknörd!!! :-D
  Du får gärna lägga ut lite lästips i din blogg senare! Tas alltid emot. Även av en icke-lika-nördig-bokmal...
  Glad påsk!

  SvaraRadera
 2. 70% fick jag, och jag är besviken tror jag... eller kanske inte.

  Jag kunde inte bibiliotekskoderna, och jag har alldeles för mycket olästa böcker hemme (det har ju just varit bokrea)

  SvaraRadera
 3. Jag vet inte riktigt vad det var jag svarade som fick poängen att skjuta i höjden. Jag kan några bibliotekskoder, så då kanske jag gissade rätt på resten också. Jag har säkert 20 olästa böcker hemma, men det är nog snarare tecken på nördighet än tvärtom.

  Och så läser jag ju då fort och mycket, oftast två böcker i veckan. Utom på semestern, då blir det mer. Nä, 90% var nog rätt välförtjänt.

  SvaraRadera
 4. Surt sa räven om rönnbären och annannan om de 67 procenten... Alltså, en av böckerna som ligger på mitt skrivbord och som jag är halvvägs igenom heter The Survey Research Handbook (borde man iinte få extra nördpoäng av att läsa sånt?), och den här enkäten skulle få klart underkänt ;-). Fullt av frågor där jag inte kan identifiera mig med något av alternativen.
  Grattis Helga till de många poängen - och ja, gärna fler lästips på din blogg!

  SvaraRadera
 5. PS efter att ha kollat in figuren: ta det försiktigt Helga så att du inte blir tagen för bibliotekarie på nästa besök! Tips: fundera över det där medlemskapet i Gudrun Sjödéns kundklubb!

  SvaraRadera
 6. Hehehe! Annannan, den sved till! Jag kände ett obestämt obehag när jag såg bilden. Riktigt så bibliotekariemässig är jag inte i verkligheten. Fast jag måste erkänna att jag äger en jacka och en halsduk från Gudrun S.

  SvaraRadera
 7. Jag vet - det var lite ojuste. Men jag har så mycket Gudrun S själv (och konstant skräck för att se ut som en svensk bibliotekarie) att jag tyckte att jag satt osäkert nog i mitt glashus för att kasta en sten!

  SvaraRadera
 8. Du är förlåten! Nu kan jag ju bekänna att jag faktiskt gillar Gudrun - ett plagg i taget! Hon har fantastiska färger och mönster, det är blandningen som blir för mycket.

  Ja, och så socionom-bibliotekariestämpeln dår förstås.

  Nä, nu får jag sluta kommentera på min egen blogg. Hur patetiskt är inte det, som att prata med sin spegelbild.

  SvaraRadera