2007-07-28

Upplagt för antiklimax

Q och jag har varit en vecka i det regniga Göteborg. Blev både glad och ledsen över att jag inte bor där längre. Ska kanske samla ihop mina känslor i en för- och-emotlista gällande rikets två främsta städer. Näst närhet till familj och vänner står vädret högst upp på listan. När vi åkte från Stockholm sken solen, när vi landade i Göteborg regnade det. Vice versa idag.

Vi flög, förresten. Det kostade lika mycket som att ta X2000 men gick fortare och framför allt krävdes ett minimum av stillasittande. Q skötte sig galant. På ditresan sov han hela vägen, på hemresan skrek han visserligen lite men ägnade resten av tiden att äta macka och titta på folk.

Medan vi var borta har Adlibris levererat ett bokpaket med uppföljare till gamla favoriter: Hannibal Rising och sista Harry Potter. Törs knappt börja läsa dem. Jag är övertygad om att jag blir besviken på Hannibal, och är rädd att bli det på HP. Jag tror att Snape i själva verket står på det godas sida och att han dör men inte Harry.

Men först lite stavgång medan man och son eftermiddagsslumrar.

2 kommentarer:

  1. Nu har det vrit otroligt kasst väder i snart tre veckor här! Längtar också bort härifrån till ett mer soligt ställe! Ha det gott Tussegumman

    SvaraRadera
  2. Jag blir galen på att det kostar lika mycket att flyga som att åka tåg.

    Var är morötterna till de som åker miljövänligt?!?!? Inte är det att det tar mycket längre tid, är obekvämare och inte billigare i alla fall.

    SvaraRadera