2006-12-31

Snabb summering

Årets sista solnedgång var strålande vacker, jag hann se den medan O och Q sov eftermiddag. Nu sitter de i badet och gör sig vackra inför nyårskvällens begivenheter.

Jag gör ofta tillbakablickar och summeringar, så jag tänker inte lägga ut texten alltför mycket om 2006. Det var ett händelserikt och dramatiskt år, som började med trött men försiktigt ökande optimism. Under våren och försommaren var jag lyckligare än på länge. Vi hade en ny bostad och förberedde adoptionen. Så dubbel kraschlandning under sommaren, först min sjukdom och sedan stopp i Korea. Vem hade trott att detta skulle kunna vända? Men det gjorde det. Så ett par månaders väntan för att få åka och hämta Q, inte alls så jobbigt som jag hade trott att det skulle vara. Årets två sista månader har inte liknat någon annan tid i mitt liv.

Men hur dramatiskt året än har varit för oss så måste det ha varit mer omvälvande för Q. Att födas, att skiljas från sin mamma, att ligga på sjukhus, att få en ny mamma, att skiljas från henne också, att få ännu en ny mamma och en pappa, att hamna i en helt ny miljö och tillvaro. Men han kommer inte att minnas eller kunna berätta den historien för någon. Jag undrar hur den har präglat honom?

Gott nytt år alla kända och okända läsare och vänner!

5 kommentarer:

  1. Gott Nytt År!!!

    PS! Någon hint om Huset så jag vet vad jag ska söka efter? Kanske är hus bättre, det är oftast lite mer trädgård då..?

    /Chisanna

    SvaraRadera
  2. Gott nytt år själv till hela lilla familjen!

    Tack för allt du har delat med dig, det är alltid lika spännande att läsa dina nya inlägg.

    Varma kramar,
    Maria

    SvaraRadera
  3. God fortsättning på det nya året! jag läser vad du skriver med stort intresse.

    SvaraRadera
  4. Gott nytt år familjen Helga.

    Igår var jag på café Soda på söder och såg ett par med en 9-12 månader gammal söt kille från ett asiatiskt land. Jag fick hjärtklappning och trodde att det kunde varit Q med familj. Men så såg jag att de hade ett vitt äldre barn också och då uteslöt jag att det var ni.

    Snacka att man lever med sina bloggvänner irl :)

    SvaraRadera
  5. God fortsättning på det nya året! Kikar in här lite då och då och blir lika glad och berörd varje gång :)

    SvaraRadera