2006-11-01

Äntligen hemma!

Detta är O som skriver då Helga är lite lätt indisponerad. Ni kan kanske inte vänta er riktigt lika många och långa uppdateringar i framtiden. Något annat har nämligen fångat hennes intresse.

Vi klarade den långa resan hem väldigt bra då Q är ett under av snällhet och lättsamhet. Så länge man rör sig så är han för nyfiken för att tänka på att skrika eller vara ledsen. Detta är väl iofs bra men det gör sövningen till en kamp. Framförallt på ett flygplan där alla vill gulla med den fina pojken. Han passade dock på att sova just under den timme då hela familjen skulle träffa honom på flygplatsen. Därför kommer det att vara en strid ström under dagen. Vi tror att han klarar det då han redan visar, tycker vi, att han vet vem vi är och att han hör hemma här. När han sover vill han att man skall ligga nära så att han i sömnen kan ta och känna på oss och vara säker på att vi är där.

Nyfiken som han är så tog det flera timmar för honom att utforska sitt nya hem när vi kom hem i natt. Han verkar nöjd.

O

9 kommentarer:

  1. Grattis! Vad skönt att resan gick bra. Jag kanske missat det, men hur gammal är han och vad heter er lille grabb? Grattis igen och lycka till med allt!
    / Åsa

    SvaraRadera
  2. Åhhh vad underbart att läsa!!!!

    Jag blir så varm i hela kroppen, och får några tårar i ögonen när jag läser om hur ni äntligen har fått hem ert barn!

    Jag hoppas på uppdateringar lite då och då i alla fall, även om jag förstås förstår att det finns annat som är tusen gånger viktigare nu.

    SvaraRadera
  3. Tusen grattisar! Hoppas här också på åtminstone några uppdateringar framöver!

    SvaraRadera
  4. Det låter helt fantastiskt! Vad mysigt att äntligen få vara en liten familj. Skönt att allt har gått bra hitills.

    SvaraRadera
  5. Åsa!
    Vi har valt att vara restriktiva med info som gör det lätt(are) att identifiera oss varför vi inte skriver några riktiga namn. Q är mellan 6 och 12 månader.

    O

    SvaraRadera
  6. Skönt att allt gick bra på hemresan och att lille Q mår bra hos er. Ett jättestort grattis till hela familjen! Passa på att njuta av den första fantastiska tiden som föräldrar, den kommer aldrig tillbaka och försvinner tyvärr fortare än kvickt!
    Kramar Mary

    SvaraRadera
  7. ÅÅÅÅ, så skönt att höra att ni kommit hem och att resan gick bra.

    Jag önskar er alla lycka till!!!

    Som vanligt kommer jag att ta och titta in på hemsidan för jag hoppas få föjla er familj även i fortsättningen.

    Kramar från Susanne i Gbg

    SvaraRadera
  8. Grattis till er hemkomst. Skönt att resan gick bra. Jag ser också fram emot lite uppdateringar framöver. Fast jag ser ju vad som har hänt med vår hemsida sedan vi kom hem med vår prins.

    Kram till er/Jennie

    SvaraRadera
  9. Grattis även till dig, O, att äntligen ha blivit pappa! Det är så stort!

    SvaraRadera