2006-10-09

Sluta nu!

Nordkorea har verkställt sitt hot om att provspränga kärnvapen. Tanken på att sådana djävulstyg alls existerar annat än i onda sagor, för att inte tala om att det skett relativt nära Seoul där Q finns.. nej jag orkar knappt ta det till mig.

Vilken skitvärld vi lever i. Vad ska man göra för att den ska bli bättre?

Detta är ett av de utomordentligt sällsynta tillfällen då jag tycker ungefär samma sak som president Bush.

2 kommentarer:

  1. GRATTIS!
    Jag har inte varit in här på månader, vilket innebär att jag har missat att ni har blivit föräldrar! Vilken grej Mamma Helga! Stort GRATTIS till er fantastiske lille Q. Oj så jag unnar er den här glädjen, och OJ så jag unnar er att ni SNART ska få åka - och slippa höra alla möjliga och omöjliga kommentarer, och bara kunna koncentrera er på att ni är föräldrar och familj!

    Hoppsan - inte ett ord om ditt egentliga ämne, men just nu var detta det största!
    Hurrarop från CC

    SvaraRadera
  2. Jag blev alldeles iskall när jag läste om provsprängningarna. Dessutom var ju Nordkorea alldeles sällsynt stolta över sin stora bedrift. Kräk.

    Angående folks mindre väl valda kommentarer, så tror jag att alla i er omgivning är så himla välvilligt inställda och glada för er skull, och så vill de uttrycka sin medkänsla och glädje...och så blir det på fel sätt.
    Men jag tror som sagt att de egentligen bara vill visa er sin sympati, och så kommer det ut plattityder och grodor i all välvilja.
    Det finns kanske inte så mycket jättevettigt att säga, och så säger man det som är lite "ovettigt" istället, bara för att man vill prata om er son.
    Vi har nära vänner som väntar på barnbesked, och jag misstänker att jag kläcker ur mig fel saker ibland (bl a ringer jag och frågar om de har hört något sisådär varannan dag*S*)men jag hoppas att de vet att jag gör så av kärlek:O)

    SvaraRadera